Home » Hellevoetsluis » Vakantiehuis Cape Helius – Bungalow CBL – Hellevoetsluis 2018

Vakantiehuis Cape Helius – Bungalow CBL – Hellevoetsluis 2018 – 5 personen – Zuid-Holland – De luxe villas (14-pers. NL-1835 en 5-pers. NL-1836) zijn gebouwd onder exclusieve architectuur. Ze zijn uitgevoerd in een opvallende, typisch maritieme stijl. Door de opzet met verandas, balkons en terrassen proeft u het ware buitenleven. De inrichting is luxueus en compleet. Zo heeft u in de NL-1835 de beschikking over een privé-sauna, stoomcabine, een whirlpool, vloerverwarming en drie badkamers. U beschikt bij beide villa’s over een gedeeltelijk omheinde tuin met tuinmeubelen en bij de NL-1835 over ligstoelen.

De NL-1835 is uitermate kindvriendelijk. Zo vindt u er twee kinderbedjes, traphekje, afgeschermde wandcontactdozen en een bolderkar.Omgeving; Een veelzijdige omgeving die zich leent voor diverse doelienden; niet ver van zee (Rockanje, Ouddorp en Renesse), cultuur: de historische vestingstadjes als Willemstad en Brielle, het Oude Raadhuis, het Rien Poortvliet museum in Middelharnis en de Expo Haringvliet in Stellendam. U kunt tevens een bezoekje brengen aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Lees alles over dit vakantiehuis op: Chalet.nu – Vakantiehuis Cape Helius – Bungalow CBL

Aanbieder Vakantiehuis Cape Helius – Bungalow CBL – Hellevoetsluis 2018

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij deze organisatie onder andere vakantiehuizenhuizen, bungalows en villa’s in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden voor je vakantie in 2018.

Bekijk het complete aanbod vakantiehuizen op: Chalet.nu 2018

 

voordelige vakantiehuisjes in Nederland 2018