Home » Nederland » Vakantiehuis Duinbandiet II – Nes-Ameland 2018

Vakantiehuis Duinbandiet II – Nes-Ameland 2018 – 10 personen – Waddeneilanden – Deze luxe vakantievilla beschikt over een jacuzzi en sauna en is gelegen aan de rand van het gezellige centrum van Nes op Ameland. De luxe vakantievilla is zeer ruim opgezet en beschikt over alle gemakken en luxe die u maar kunt wensen.

De woning is modern ingericht en de woonkamer beschikt over een sfeervolle gashaard en openslaande deuren naar het terras. Het terras ligt op het zuiden en hier vindt u een buiten jacuzzi, ideaal om te relaxen. De open keuken is van alle luxe gemakken voorzien. Ook beschikt u in een van de badkamers over een heerlijke sauna. Kortom uw eigen wellness in en om het huis.

De villa ligt aan de rand van het gezellige centrum van Nes op Ameland. De prachtige en natuurlijke omgeving biedt u vele mogelijkheden om heerlijk te genieten van uw welverdiende vakantie. Nabij Nes ligt een prachtig natuurgebied wat u zowel te voet als per fiets heerlijk kunt ontdekken. Ameland beschik over maar liefst 27 km strand en de totale lengte van de fietspaden is ongeveer 100 km. Kortom heerlijk genieten van natuur en strand.

Lees alles over dit vakantiehuis op: Chalet.nu – Vakantiehuis Duinbandiet II

Aanbieder Vakantiehuis Duinbandiet II – Nes-Ameland 2018

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij deze organisatie onder andere vakantiehuizenhuizen, bungalows en villa’s in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden voor je vakantie in 2018.

Bekijk het complete aanbod vakantiehuizen op: Chalet.nu 2018

 

Heeft u algeboekt 2018: Leuke vakantiehuizen vindt u hier!