Home » Dordogne » Vakantiehuis Vélines – Dordogne 2018

Vakantiehuis Vélines – Dordogne 2018 – Frankrijk – 8 personen vakantiehuis in Vélines – Deze ruime villa is volledig en comfortabel ingericht en groot genoeg voor twee gezinnen die samen vakantie willen vieren. Het is echt een plek om even helemaal tot rust te komen, want er is veel ruimte en privacy.Het huis heeft meerdere openslaande deuren naar het terras rondom en het huis en ligt midden in een goed onderhouden zeer grote parktuin waar u verschillende zitjes en natuurlijk een BBQ aantreft. De tuin is omsloten en er is een op afstand te bedienen toegangspoort en een lange oprijlaan.

Ook in de minder warme periodes is het goed vertoeven in deze villa, want het heeft centrale verwarming en een extra serre om beschut in te ontbijten, te lunchen of te dineren.In de directe omgeving op vindt u een aantal restaurantjes en de basis voorzieningen. Voor de wijnliefhebbers; u zit midden in het wijngebied en het bezoeken van st. Emillion en Bergerac en een aantal mooie wijnhuizen is ook zeer zeker een aanrader.De gastvrije Franse eigenaren wonen zelf ook in het dorpje waar deze villa tegenaan ligt en staan graag voor u klaar indien u vragen heeft.

Lees alles over dit vakantiehuis op: Chalet.nu – Vakantiehuis Vélines

Aanbieder Vakantiehuis Vélines – Dordogne 2018

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij deze organisatie onder andere vakantiehuizenhuizen, bungalows en villa’s in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden voor je vakantie in 2018.

Bekijk het complete aanbod vakantiehuizen op: Chalet.nu 2018

 

vakantie Alpen 2018