Home » Vakantiehuizen in Duitsland

Vakantiehuizen in Duitsland

Voordelige vakantiehuizen in Duitsland – Wil je genieten van een heerlijke vakantie in 2019 of 2020 in Duitsland in een mooie bungalow, vakantiehuis of villa? Een uitstekende keus. We hebben voor jou een overzicht van de beste aanbieders waar je voordelig een vakantiehuis kunt huren in Duitsland in 2019 of 2020. Vakantiehuizen in Duitsland, je vindt ze op Vakantiehuis huren 2018.

Bekijk ook alle vakanties Duitsland in 2020
 

NOVASOL Vakantiehuizen in Duitsland

Aanbiedingen Novasol vakantiehuizen Duitsland

Met talloze historische highlights, pittoreske vakwerkhuisjes, knusse winkelstraatjes en talloze musea wordt een vakantie in Duitsland al snel onvergetelijk. Meteen over de grens krijg je al het echte vakantiegevoel, wanneer je door het groene heuvellandschap rijdt. Hier ontkom je niet aan de sfeervolle biergartens, schlagermuziek en de geur van een vers bereid broodje bratwurst. Ook voor natuurliefhebbers is Duitsland een paradijs. Meer dan 30% van het landoppervlak bestaat uit beschermde natuur, waaronder 16 nationale parken, 15 UNESCO-biosfeerreservaten en 104 natuurparken. De natuurwonderen in combinatie met de vele fiets- en wandelroutes bieden alles voor een actieve vakantie.Ontdek ons buurland met een vakantiehuis in Duitsland. Het is de ideale bestemming voor gezinnen, natuurliefhebbers en senioren. Vlakbij huis, prima betaalbaar, en toch écht op vakantie.

Bekijk de huizen op: Novasol Duitsland aanbiedingen
 

vakantiehuizen in de Natuur van Duitsland

Chalet.nu vakantiehuizen in Duitsland

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk het aanbod op: Chalet.nu vakantiehuizen Duitsland 2018